14.10.10

Chicago Cocktail

Chicago Cocktail


Chicago'en er af lidt uklar oprindelse, hvis jeg forstår det ret er den ikke fra Chicago. Der er en typisk  cocktail fra 30'erne - og er en fløjlsblød lidt konfliktsky sag. Den laves ofte fyldt efter med champagne (hvilket jeg udmærket kan forestille mig er en velsmagende oplevelse) 



I min, af begrænsede ingredienser, udgave.

1 del Cognac
et stænk Angustora bitter
en tsk Rose's curacao
en tsk auto-citron

Et old-fashioned glas, eller en almindelig tumbler, køles med is, mens man i et andet glas rører ingredienserne sammen med et par isterninger. Mixturen straines over i det nu afkølede glas og drinken er klar til at servere.



På trods af de lusede ingredienser bliver det en forbløffende velsmagende drink, med et funky, næsten flurocerende blåt udseende. En oplagt dessert cocktail. Den smager af appelsin og kanel og meget lidt af cognac. 
Den er et værdigt alternativ til en Old Fashioned. Måske som en dessert-cocktail til julemaden.



No comments:

Post a Comment